Echipa Expert Parchet Art este alcatuita din oameni iubitori de lemn si de frumos. Experienta de peste 15 ani in domeniul montajului si finisarii parchetului din lemn si a comercializarii produselor profesionale pentru parchet din lemn ne aduce un plus in piata. Din dorinta de a ajuta clientii sa-si gaseasca cele mai bune produse pentru montajul , finisarea si intretinerea parchetului am creat un site specializat care sa faciliteze contactul dintre meserias si beneficiar.

Datorita experientei vaste in acest domeniu frumos al lemnului, angajatii nostrii sunt pregatiti sa va raspunda oricarui tip de intrebari legate de intrebuintarea produselor si aveti avantajul ca toate produsele comercializate pe site-ul nostru sunt testate si atent alese pentru ca lucrarile dvs sa iasa de o calitate si durabilitate exceptionala.

Mergand pe premiza ca dvs ca si utilizator aveti nevoie de economie de timp , am creat un site usor de utilizat , cu categorii corespunzatoare fiecarei operatiuni necesare ingrijirii lemnului , indiferent de tipul lucrarii ce doriti sa o executati : reconditionare parchet masiv, montaj parchet masiv nou, montaj parchet stratificat sau laminat, montaj plinta etc.

Expert Parchet Art Srl este distribuitor autorizat Bona de peste 12 ani, lider de piata la nivel mondial in domeniul produselor pentru parchet din lemn, distribuitor Chimiver si Saicos de peste 3 ani – produse in Italia si respectiv Germania, urmand ca pe viitor sa marim paleta de produse comercializate in functie de cererile clientilor