Va oferim acces la site-ul nostru si la utilizarea acestuia, cu conditia aceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea/rezervarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii contractate prin intermediul site-ului nostru, va oferiti acordul sa respectati Termenii si Conditiile.   

Informatii referitoare la livrare: 

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, calculat de la data confirmarii comenzii dvs. Livrarea se efectueaza exclusiv prin curier rapid.  

Confirmarea comenzii poate dura pana la 10 zile in functie de disponibilitatea articolelor comandate in stocul furnizorilor. Ne angajam sa va informam telefonic sau prin e-mail in cazul in care confirmarea comenzii intarzie mai mult de o zi. 

ATENTIE!!! In perioada Black Friday, comenzile pot fi livrate intr-un interval de pana la 10 zile lucratoare.

Atat preturile afisate, cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa.   

Livrare

Pentru specificatii cum ar fi ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa introduceti observatiile dvs. in casuta de comentariu inainte de depunerea comenzii. Veti fi instiintat prin e-mail sau telefon de catre noi in ziua in care coletul dvs. a fost expediat.  

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi, daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Livrarea se face prin curierul DPD iar costul minim de livrare este de 19.90 lei.

Modalitati de plata:

1. Ramburs - plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

2. Cu cardul online - se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin PlatiOnline, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Pentru plata prin card, tranzactia va aparea pe extrasul de card cu denumirea de EXPERT PARCHET ART. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Cum cumpar produse de pe site-ul nostru?

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand urmatori pasi:

1. Trebuie sa va creati cont cu user si parola pe site-ul nostru;

2. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos" 

3. Introduceti datele dvs. personale.  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Comunicarea adresei de e-mail are o deosebita importanta deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, noi nu va putem contacta si informa asupra starii comenzii dumneavoastra.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru va va fi solicitata alegerea unui nume de utilizator (adresa de e-mail) si a unei parole. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. 

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.  Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii".  Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra si pentru informatiile privind autentificarea si contul. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi facute prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra.

De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte. Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege sau in orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni. 

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a continutului site-ului sau afectare a performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii 

Noi nu vom fi responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau consecinte de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. 

Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la modificarea sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta sau in baza oricarei cauze de actiune.  

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar in modurile/pentru scopurile prevazute de lege conform notificarii cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre SC EXPERT PARCHET ART SRL, Sediu social:Str. PUCHENI 139-149, Bucuresti, Sector 5, CUI - RO33480436, J40/9482/2014.

SC EXPERT PARCHET ART SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa SC EXPERT PARCHET ART SRL.

Informatii privitoare la returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris (formular de retur) pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Solicitati telefonic returul printr-un apel in urma caruia veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin Curier Rapid.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC EXPERT PARCHET ART SRL. 

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile calendaristice, prin virament bancar. 

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare sau un alt model, compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra. Daca veti solicita restituirea contravalorii produselor achizitionate, atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare.

Rezervarea online 

Rezervarea online se va face pe baza completarii formularului cu informatiile necesare. Produsele care se gasesc in aceasta sectiune au scop strict de prezentare, acestea putand fi achizitionate doar din magazinele noastre. Rezervarea se face in limita stocului disponibil, aceasta fiind valabila 24 ore de la data comenzii. In cazul in care nu va veti prezenta in magazinele noastre sa ridicati produsul/produsele rezervate aceastea se vor anula, fara anuntare in prelabil. Pentru orice nelamurire, sugestie sau informatie, va rugam sa ne contactati.

Drepturi de autor

Noi detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si continutului acestuia. Nu puteti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial. 

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Marci. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Detinem licenta sau dreptul de proprietate pentru intregul software, aplicatiile si modulele utilizate pe site-ul nostru. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse-engineer), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.  

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor

Art. 1. (1) Pentru buna informare a consumatorilor si pentru a le acorda acestora posibilitatea sa isi exprime opinia cu privire la produsele si serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre operatorii economici, este obligatorie afisarea de catre operatorii economici, la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor, a unui anunt cu numarul de telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita, precum si adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic. De asemenea, placheta va contine adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

(2) Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.  

Art. 2.  Placheta prevazuta la art. 1 va fi realizata prin grija operatorului economic, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.  

Art. 3.  Operatorii economici care administreaza site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligati sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro.  

Art. 4.  Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.  

Prevederi generale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dvs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dvs. si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dvs sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.  

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dvs. in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, si inlocuiesc orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru.   Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs. si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romana. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SC EXPERT PARCHET ART SRL. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca comandati sau detineti un cont pe www.parchetx.ro inseamna ca  sunteti  de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.